Portal Home Profil FAQ Szukaj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj Rejestracja
Portal Home Forum Profil FAQ Szukaj Prywatne Wiadomości Zaloguj  Rejestracja
Obecny czas to Czw Wrz 09, 2010 3:28 pm
Zobacz posty bez odpowiedzi
Wypowiedzi z pielgrzymki 2003 Gr.5 warszawa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kamil.info Strona Główna -> Forum dyskusyjne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jarek

PostWysłany: Sob Sie 16, 2003 7:43 pm    Temat postu: Wypowiedzi z pielgrzymki 2003 Gr.5 warszawa Odpowiedz z cytatem

Very Happy Bardzo mnie wzruszyła wypowiedż ojca kamila. Jego zdazrzenie wpłynelo na moje zdanie o ameryce.Inaczej wyobrażałem sobie życie w USA.Ojciec kamila to bardzo madry i wspaniały człowiek.Jego wpowiedzi na temat przezyć jak stać sie warto?ciowym człowiekiem w życiu były pouczajšce i warto?ciowe.Goršco wspułczujemyrodzicom.pozdrawiamy gr5. i dzienkujemy za zdjęcia.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kriss
Forum Master

PostWysłany: Sro Paź 12, 2005 8:48 pm    Temat postu: PROSWBA O NIE ZAMIESZCZANIE REKLAM Odpowiedz z cytatem

Drogi Kolego TIED
Zwracam dyskretnie uwagę że ta strona nie jest miejscem na
zamieszczanie reklam
Dziekuje

KrisS
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kamil.info Strona Główna -> Forum dyskusyjne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: